Hilkhuysen BV | zakelijk | interieurontwerp & styling

Eén van de wensen voor het interieurontwerp van Hilkhuysen BV was om rood, hun belangrijkste merkkleur, terug te laten komen in het ontwerp zónder dat het voor teveel afleiding zou zorgen tijdens het werken. Geen eenvoudige opgave, want rood wordt niet voor niets gebruikt voor stopborden, stoplichten en brandblussers: het heeft een hoge zichtbaarheid. Maar het is gelukt!

 

Ik combineerde gewaagd rood met rustige neutrale kleuren. Door strategisch gebruik te maken van kleuren en materialen op de juiste plekken, hebben we de ruimte getransformeerd tot een plek waar medewerkers zich geïnspireerd voelen en klanten warm worden verwelkomd. Het resultaat is een gedurfde combinatie die toch in balans is en de ruimte tot leven brengt.

 

Dit project is een goed voorbeeld van hoe interieurontwerp kan bijdragen aan het versterken van merkidentiteit en het creëren van inspirerende werkruimtes.

 

Fotografie: Studio Keeelly 

"Toen de uitgesproken rode kleur op de muur geschilderd werd, moesten we even wennen. Maar naarmate het vorderde viel alles op zijn plek! Alle kleuren, materialen en meubels: het is écht een plaatje geworden!"
 

Ons nieuwe bedrijfspand was een prachtig pand aan de buitenkant, maar de inrichting van de kantoren en kantine... hoe gaan we dat aanpakken?

 

Femke is een bekende van ons en ik wist dat ze hele mooie projecten realiseert. Na een fijn gesprek besloten we dat zij het project moest gaan uitwerken.

 

Met haar ideeën over de kleurstelling, het lichtplan etc. zaten we direct op 1 lijn. Meubels, planten, verlichting: voor alles heeft ze haar adressen. Het samen uitzoeken van de juiste producten op locatie was voor mij een ontzettend leuke ervaring!

Toen de uitgesproken rode kleur op de muur geschilderd werd, moesten we even wennen. Maar naarmate het vorderde viel alles op zijn plek! Alle kleuren, materialen en meubels: het is écht een plaatje geworden! 

 

Tijdens de opening hebben we zoveel complimenten gekregen! Alle credits zijn natuurlijk voor Femke: ik kan iedereen aanraden haar in te schakelen!

 

Jolanda Hilkhuysen

Hilkhuysen BV

www.hilkhuysen.nl