"Super professioneel en ook nog eens gezellig op de set."


Samen met Femke gewerkt aan verschillende projecten. Ze is secuur, denkt enorm graag mee, wil heel graag meewerken. Super professioneel en ook nog eens gezellig op de set.

Selma Hadziavdic

Teamlead Engagement & Content / Leen Bakker
www.leenbakker.nl


"Ze was bij ons op de locatie voor een grote foto- en videoproductie. Elk hoekje werd door haar fantastisch gestyled."


Overzicht houden! Dat is wat wij bij Femke meteen zagen. Ze was bij ons op de locatie voor een grote foto- en videoproductie. Elk hoekje werd door haar fantastisch gestyled. We herkenden onze locatie bijna niet meer terug. Wat is het waardevol om de juiste meubels met accessoires en kleuren te kunnen matchen. Elk hoekje klopte gewoon helemaal, knus, gezellig, warm, cozy. Er was een goede communicatie vooraf, een fijne glimlach en ze had het helemaal onder controle. Complimenten voor haar professionaliteit.

Mariëlle de Vaan

Eigenaar Inspiratielocatie Keur 16
www.keur16.nl


"Gestructureerd, goed luisterend en de juiste vragen stellend zijn we met elkaar op een fantastisch resultaat uitgekomen."

 

Nieuw kantoor inrichten......... gelukkig had Femke tijd voor ons. Gestructureerd, goed luisterend en de juiste vragen stellend zijn we met elkaar op een fantastisch resultaat uitgekomen. Wij (All Prevent) zijn heel blij met Femke, haar inbreng, professionaliteit en aangename geduld. Aanbevolen voor ieder.

 

Erwin Weststrate

All Prevent / Safety Support

www.allprevent.nl


"Fijn kleuradvies gekregen waardoor er nu iets op de muur zit wat nog jaren mee kan"

Karin Vermeulen

Interieuradvies particulier


"Alles klopte! De locatie, de props, planten, bloemen, aankleding, outfits èn zelfs een heerlijke ventilator bij de hoge temperaturen die dag."


Femke heb ik mogen ontmoeten via BNS Crisp en later echt leren kennen doordat ze een compleet Personal Brand traject met me heeft doorlopen voor haar eigen bedrijf. 
Bij de voorbereiding van onze Personal Brand shoot wist Femke alles tot in de puntjes & details voor te bereiden. Dat ben ik niet gewend omdat ik dat normaal zelf voornamelijk doe als Personal Brand fotograaf. Maar aangezien Femke Foto styliste is, creëerde ze een totaal callsheet met moodboard, kleuren, inspiratiebeelden en ideeën. Zelfs met plattegrond en concept ideeën. I was impressed!

Alles klopte! De locatie, de props, planten, bloemen, aankleding, outfits èn zelfs een heerlijke ventilator bij de hoge temperaturen die dag. Daardoor konden we de styling van alle settings optimaal inzetten en mixen tijdens de Personal Brand Shoot. Dat zie je terug in het prachtige resultaat van onze shoot. Voor alle Foto Styling zou ik 100% Femke inhuren! Een no-brainer!

Daniëlle van Dongen

Personal Branding / Fotografie & Styling
www.daniellevandongen.nl


"...goed advies met oog voor details en een kleurencombinatie die we zelf nooit zouden durven maken."

 

Femke heeft onze wensen prima vertaald naar een goed advies met oog voor details en een kleurencombinatie die we zelf nooit zouden durven maken.
Met het resultaat zijn we heel erg blij!

 

Chris Hoppenbrouwers

Interieuradvies particulierContactformulier

info@studiofemkebaten.nl

 

Liever bellen? Mail mij voor het maken van een belafspraak.

Bezoekadres van mijn atelier / studio:

Franse Akker 14

4824AK Breda

 

! bezoek alleen op afspraak