Ik verzorg fotostyling voor bedrijven in de interieurbrancheIk bedenk het concept voor de set,

shop de spullen en

verzorg de styling op locatie.

 Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

 

Of wil je me misschien nog een vraag stellen na het bekijken van mijn website?

Voel je vrij om contact met me op te nemen: ik denk graag met je mee om sterke beelden te ontwikkelen voor jouw bedrijf.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Trek de aandacht met inspirerende beelden

 

Fotostyling is een krachtig middel om de boodschap in een beeld te beïnvloeden.

Met behulp van fotostyling kun je zorgen dat jouw merk opvalt tussen alle concurrentie én gericht jouw beoogde doelgroep aanspreken. 

 

Vaak weet je wel wie dat zijn, maar hoe vertaal je dat naar de juiste setting, belichting en producten die ook nog in lijn zijn met de uitstraling van jouw bedrijf? Daar help ik je graag bij!


Teamwork makes the dream work!


Werkwijze: teamwork makes the dream work!

 

Het proces start met jouw briefing aan mij:  je verteld me over jouw ideeën, budget, doelgroep, planning en andere wensen.

 

Hiermee ga ik aan de slag met het uitdenken van een sterk concept. Dat doe ik in nauwe samenwerking met de fotograaf. Heb je nog geen professionele fotograaf? Geen probleem: binnen mijn netwerk zoek ik de juiste match. 

 

Ik zoek naar een geschikte locatie, combineer de juiste spullen bij elkaar en we denken na over belichting en compositie. Tussendoor hebben we natuurlijk overleg over het plan. Ik weet wat goed werkt op beeld (en wat niet) en zo vertalen we stap voor stap jouw input naar een plan waar je enthousiast van wordt!

 
Tot slot verzorg ik de styling op locatie. Afhankelijk van de grootte van het project werk ik daarbij samen met de rest van het team. Regelmatig heb ik

bijvoorbeeld te maken met decorbouw, logistiek/transport, modellen en beeldbewerking. Samen komen we zo tot het perfecte plaatje!