Fotostyling: de visuele vertaling van je brand identity.


Fotostyling: zo werken we samen

 

Het proces start met jouw briefing aan mij:  je verteld me over jouw ideeën, budget, doelgroep, planning en andere wensen.

 

Hiermee ga ik aan de slag met het uitdenken van een sterk concept. Dat doe ik in nauwe samenwerking met de fotograaf. Heb je nog geen professionele fotograaf? Dan ga ik binnen mijn netwerk op zoek naar de juiste match. 

 

Ik zoek naar een geschikte locatie, combineer de juiste spullen bij elkaar en we denken na over belichting en compositie. Tussendoor hebben we natuurlijk overleg over het plan. Ik weet wat goed werkt op beeld (en wat niet) en zo vertalen we stap voor stap jouw input naar een plan waar je enthousiast van wordt!

 
Tot slot verzorg ik de styling op locatie. Afhankelijk van de grootte van het project werk ik daarbij samen met de rest van het team. Regelmatig heb ik

bijvoorbeeld te maken met decorbouw, logistiek/transport, modellen en beeldbewerking. Samen komen we zo tot het perfecte plaatje!

Positioneer je merk met inspirerende beelden

 

Fotostyling is een krachtig middel om de boodschap in een beeld te beïnvloeden.

Met behulp van fotostyling kun je zorgen dat jouw merk opvalt tussen alle concurrentie én gericht jouw beoogde doelgroep aanspreken. 

 

Vaak weet je wel wie dat zijn, maar hoe vertaal je dat naar de juiste setting, belichting en producten die ook nog in lijn zijn met de uitstraling van jouw bedrijf? Daar help ik je graag bij!


Ik bedenk het concept voor de set,

shop de spullen en

verzorg de styling op locatie.Tarieven


Fotostyling - aanvraag op maat

 

Bij fotostyling werk ik meestal met een vaste dagprijs. Ben je benieuwd? Stuur me dan even een berichtje.

 

Heb je een andere vraag over de mogelijkheden van fotostyling: stuur mij ook gerust een bericht. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Klanten vertellen...


"Super professioneel en ook nog eens gezellig op de set."


Samen met Femke gewerkt aan verschillende projecten. Ze is secuur, denkt enorm graag mee, wil heel graag meewerken. Super professioneel en ook nog eens gezellig op de set.

Selma Hadziavdic

Teamlead Engagement & Content / Leen Bakker
www.leenbakker.nl

"Elk hoekje werd door haar fantastisch gestyled."


Overzicht houden! Dat is wat wij bij Femke meteen zagen. Ze was bij ons op de locatie voor een grote foto- en videoproductie. Elk hoekje werd door haar fantastisch gestyled. We herkenden onze locatie bijna niet meer terug. Wat is het waardevol om de juiste meubels met accessoires en kleuren te kunnen matchen. Elk hoekje klopte gewoon helemaal, knus, gezellig, warm, cozy. Er was een goede communicatie vooraf, een fijne glimlach en ze had het helemaal onder controle. Complimenten voor haar professionaliteit.

Mariëlle de Vaan

Eigenaar Inspiratielocatie Keur 16
www.keur16.nl

"Alles klopte!"

 

Alles klopte! De locatie, de props, planten, bloemen, aankleding, outfits èn zelfs een heerlijke ventilator bij de hoge temperaturen die dag. Daardoor konden we de styling van alle settings optimaal inzetten en mixen tijdens de Personal Brand Shoot. Dat zie je terug in het prachtige resultaat van onze shoot. Voor alle Foto Styling zou ik 100% Femke inhuren! Een no-brainer!

Daniëlle van Dongen

Personal Branding / Fotografie & Styling
www.daniellevandongen.nl