Interieuradvies - particulier

 

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je graag de indeling van je huis veranderen of meer kleur in huis, maar weet je niet hoe? Een interieuradvies kan daarbij helpen. Met verschillende pakketten bied ik voor iedereen een passend interieuradvies.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.


Interieuradvies - zakelijk

 

Gaat je bedrijf verhuizen of is jullie huidige kantoor toe aan verbetering?  Je wilt je bedrijf natuurlijk praktisch inrichten, maar het oog wil ook wat. De uitstraling van het interieur van je bedrijf speelt een belangrijke rol bij de eerste indruk die je klant opdoet. Ik denk graag met je mee! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Wil je wat voorbeelden zien van opdrachten die reeds zijn uitgevoerd? Bekijk hier mijn werk voor All Prevent B.V. en hier mijn werk voor Luijtgaarden B.V.

 

Interieur Styling


Ben je tevreden over de basis van je inrichting, maar mis je nog net die paar details die het huiselijk en tot een interessant geheel maken? Ben je op zoek naar
de puntjes

op de i? Dan biedt interieurstyling wat je zoekt. Ik help je met een stylingadvies of een stylingsessie op locatie om je huidige interieur een make-over te geven.

 

Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden.

 

 

Fotostyling

 

Ik ben ook werkzaam als fotostylist, waarbij ik de styling van (webshop)fotografie verzorg. 

Bekijk hier bijvoorbeeld mijn werk voor Leen Bakker.

 

Neem contact met mij op voor meer informatie en mogelijkheden.

 

Bruiloft Styling

 

Gaan jullie trouwen en wil je graag een Pinterest-waardige bruiloft, maar heb je geen idee hoe? Of heb je juist helemaal voor ogen hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien, maar heb je geen tijd (of zin) om de voorbereidingen en uitvoer op de dag zelf te doen? 

 

Samen vertalen we jullie wensen en ideeën naar een concrete planning, styling en de bruiloft waar jullie altijd van hebben gedroomd! Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden.