Interieuradvies

 

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je graag de indeling van je huis veranderen of meer kleur in huis, maar weet je niet hoe? Een interieuradvies kan daarbij helpen. Met verschillende pakketten bied ik voor iedereen een passend interieuradvies.

Klik hier voor meer informatie, de mogelijkheden en tarieven.

 

Interieur Styling


Ben je tevreden over de basis van je inrichting, maar mis je nog net die paar details die het huiselijk en tot een interessant geheel maken? Ben je op zoek naar
de puntjes

op de i? Dan biedt interieurstyling wat je zoekt. Ik help je met een stylingadvies of een stylingsessie op locatie om je huidige interieur een make-over te geven.

 

Klik hier voor meer informatie, mogelijkheden en tarieven.

 Fotostyling

 

Als fotostylist verzorg ik de styling van product- en sfeerfotografie voor jouw folder, website, social media, webshop enz.. Er is dus heel veel mogelijk! 

 

Als ik alleen of in samenwerking met een fotograaf een hele dag wordt ingehuurd voor product of sfeerfotografie, bereken ik een nader overeen te komen dagprijs. 

 

Neem contact met mij op voor meer informatie en mogelijkheden of bekijk hier bijvoorbeeld mijn werk voor Leen Bakker of 5newart.