Een interieur met de juiste uitstraling geeft een signaal naar de buitenwereld waarom iemand voor jouw bedrijf moet kiezen.


Past de look en feel van jouw bedrijf nog?

 

Klanten kiezen voor jouw bedrijf om wat jou uniek maakt. Je wilt dat al je visuele uitingen kloppen bij wie je bent. Naast goed beeldmateriaal, wil je ook je interieur daarom het gevoel meegeven dat bij jouw bedrijf hoort.

 

Wanneer je professionele fotostyling (online) combineert met een bedrijfsinterieur (offline) dat past bij de identiteit van jouw bedrijf dan klopt het totaalplaatje. Klanten gaan jouw eigen stijl herkennen en dus ook jou als merk: je versterkt hiermee je merkidentiteit en zichtbaarheid.


Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe look en feel of een opfrisser? Ik maak een plan voor de inrichting en styling dat in lijn is met je merkidentiteit: 
zo klopt de hele merk ervaring!

Concept, inrichting & styling

 

Met een interieur dat uitstraalt wat jouw bedrijf uniek maakt, geef je een signaal naar de buitenwereld waarom iemand voor jouw bedrijf moet kiezen.

 

Zo komen klanten keer op keer bij je terug en daarnaast speelt een goed doordacht interieur ook een grote rol bij het aantrekken en behouden van medewerkers. Je maakt je bedrijf aantrekkelijk met een inspirerende werkplek die past bij het karakter en de uitstraling van jouw business.


Als je fotostyling (online) 
combineert met een doordacht bedrijfsinterieur (offline) creëer je een herkenbare merkidentiteit.Interesse in interieurstyling voor jouw bedrijf?

 

Of wil je me misschien nog een vraag stellen na het bekijken van mijn website? Voel je vrij om contact met me op te nemen:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Klanten vertellen...


"Gestructureerd, goed luisterend en de juiste vragen stellend zijn we met elkaar op een fantastisch resultaat uitgekomen."

 

Nieuw kantoor inrichten......... gelukkig had Femke tijd voor ons. Gestructureerd, goed luisterend en de juiste vragen stellend zijn we met elkaar op een fantastisch resultaat uitgekomen. Wij (All Prevent) zijn heel blij met Femke, haar inbreng, professionaliteit en aangename geduld. Aanbevolen voor ieder.

 

Erwin Weststrate

All Prevent / Safety Support

www.allprevent.nl

"...goed advies met oog voor details en een kleurencombinatie die we zelf nooit zouden durven maken."

 

Femke heeft onze wensen prima vertaald naar een goed advies met oog voor details en een kleurencombinatie die we zelf nooit zouden durven maken.
Met het resultaat zijn we heel erg blij!

 

Chris Hoppenbrouwers

Interieuradvies

"Fijn kleuradvies gekregen waardoor er nu iets op de muur zit wat nog jaren mee kan"

Karin Vermeulen

InterieuradviesVeelgestelde vragen


Waarom staan er voor zakelijke interieurstyling geen tarieven vermeld op je website?  

Dat komt omdat zakelijke interieurstyling te uiteenlopend is om een vast pakket of tarief voor samen te stellen. De ene keer gaat een aanvraag om het maken en uitvoeren van een totaalontwerp voor een groot kantoor met meerdere ruimtes, een volgende keer gaat het om het re-stylen van een entreehal met receptie of een opdrachtgever wil bijvoorbeeld zowel fotostyling als interieurstyling afnemen.

 

Als je me een bericht stuurt, kan ik je altijd vrijblijvend een richting en idee van de kosten geven. 


Kan ik ook terecht voor een traject waarbij we zowel de fotostyling als het interieur van mijn bedrijf aanpakken?

 

Jazeker! Op die manier krijg je de online en offline uitingen van jouw bedrijf met elkaar in lijn en versterk je jouw merkidentiteit en zichtbaarheid. Als je mij voor zowel fotostyling als zakelijke interieurstyling inhuurt, maak ik een projectprijs voor je.


Verzorg je ook interieurstyling voor particulieren?
 

Zo af en toe neem ik weleens een opdracht aan als deze erg in mijn straatje ligt, maar mijn specialisatie zit echt in zakelijke interieurstyling. Ook hangt het er een beetje vanaf of je aanvraag op dat moment binnen mijn agenda past. Als dat niet het geval is dan kan ik je via mijn netwerk bij BNS Crisp doorverwijzen naar een collega stylist die je verder kan helpen.