Een sterk concept voor het interieur van jouw bedrijf


Interieurstyling voor de re-branding van jouw bedrijf

 

Concept, inrichting en styling. Gaat je bedrijf verhuizen of is jullie huidige locatie toe aan verbetering?   Je wilt jullie werkplek natuurlijk praktisch inrichten, maar het oog wil ook wat. Met een interieur dat perfect past bij je bedrijfsidentiteit geef je het juiste signaal af aan bestaande én potentiele nieuwe klanten! Met een sterk concept voor je bedrijf, komen klanten keer op keer bij je terug.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wil je eerst wat voorbeelden zien van opdrachten die reeds zijn uitgevoerd? Bekijk hier mijn werk voor All Prevent B.V. en hier mijn werk voor Luijtgaarden B.V.


Ik creëer een bedrijfsinterieur

waarmee jij je onderscheid


Van de fotografie en video's op je website tot een

 

Je wilt dat alle visuele uitingen van jouw bedrijf kloppen. Daar kan ik je bij helpen.

 

Wil je een totale re-branding doorvoeren in je bedrijf: ik help je met het realiseren van een kloppend totaalplaatje. 

 

Klanten kiezen voor jouw bedrijf om wat jou uniek maakt. Naast dat je visuele identiteit op beeld klopt, wil je ook het interieur van je bedrijf het gevoel meegeven dat past bij jouw unieke kenmerken.

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe look en feel? 
Ik ontwerp een sterk concept voor jouw bedrijfsinterieur dat in lijn is met je visuele identiteit: zo klopt het totaalplaatje. Met het juiste interieur verras je je klanten en stakeholders en komen ze keer op keer bij je terug.

 

Ook bij werving van nieuwe medewerkers maak je jezelf aantrekkelijk met een  inspirerende werkplek die past bij het karakter en de uitstraling van jouw bedrijf.

 

Van een werkplek die inspireert tot een receptie met de 'wow-factor': ik help je er graag bij!