Ik creëer een bedrijfsinterieur dat past bij het DNA van jouw bedrijf.


Past de look en feel van jouw bedrijf nog?

 

Klanten kiezen voor jouw bedrijf om wat jou uniek maakt. Je wilt dat al je visuele uitingen kloppen bij wie je bent. Naast goed beeldmateriaal, wil je ook je interieur daarom het gevoel meegeven dat bij jouw bedrijf hoort.

 

Wanneer je professionele fotostyling (online) combineert met een bedrijfsinterieur (offline) dat past bij de identiteit van jouw bedrijf dan klopt het totaalplaatje. Klanten gaan jouw eigen stijl herkennen en dus ook jou als merk: je versterkt hiermee je merkidentiteit en zichtbaarheid.


Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe look en feel of een opfrisser? Ik maak een plan voor de inrichting en styling dat in lijn is met je merkidentiteit: 
zo klopt het totaalplaatje!

Concept, inrichting & styling

 

Met een interieur dat uitstraalt wat jouw bedrijf uniek maakt, geef je een signaal naar de buitenwereld waarom iemand voor jouw bedrijf moet kiezen.

 

Zo komen klanten keer op keer bij je terug en daarnaast helpt het juiste interieur je ook bij het aantrekken en behouden van medewerkers. Je maakt je bedrijf aantrekkelijk met een inspirerende werkplek die past bij het karakter en de uitstraling van jouw business.


Als je professionele fotostyling

(online) combineert met een

doordacht bedrijfsinterieur (offline) creëer je een herkenbare merkidentiteit.Interesse in interieurstyling voor jouw bedrijf?

 

Of wil je me misschien nog een vraag stellen na het bekijken van mijn website? Voel je vrij om contact met me op te nemen:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Veelgestelde vragen


Waarom staan er voor zakelijke interieurstyling geen tarieven vermeld op je website?  

Dat komt omdat zakelijk interieurstyling te uiteenlopend is om een vast pakket of tarief voor samen te stellen. De ene keer gaat een aanvraag om het maken en uitvoeren van een totaalontwerp voor een groot kantoor met meerdere ruimtes, een volgende keer gaat het om het re-stylen van een entreehal met receptie of een opdrachtgever wil bijvoorbeeld zowel fotostyling als interieurstyling afnemen.

 

Als je me een bericht stuurt, kan ik je altijd vrijblijvend een richting van de kosten geven. 


Kan ik ook terecht voor een traject waarbij we zowel de fotostyling als het interieur van mijn bedrijf aanpakken?

 

Jazeker! Op die manier krijg je de online en offline uitingen van jouw bedrijf met elkaar in lijn en versterk je jouw merkidentiteit en zichtbaarheid. Als je mij voor zowel fotostyling als zakelijke interieurstyling inhuurt, maak ik een projectprijs voor je.


Verzorg je ook interieurstyling voor particulieren?
 

In principe niet, maar heel af en toe neem ik weleens een opdracht aan als deze me aanspreekt. Het hangt er een beetje vanaf of de aanvraag om een bepaalde reden goed bij me past en ook of er op dat moment ruimte voor is in mijn agenda. Als dat niet het geval is dan kan ik je via mijn netwerk bij BNS Crisp doorverwijzen naar een collega stylist die je verder kan helpen.